fredag 30 januari 2009

Denna skylt...


...får sitta uppe nu. Marie och jag jobbar för fullt, Kinamaterialet börjar rasa in nästa vecka så fler nyheter kan skådas inom cirka 2 veckor skulle jag tro. Första delen av vårkollektionen har fått ett utomordentligt mottagande får jag säga och det sporrar ju oss och ger oss fortsatt inspiration.
Nyheter vad gäller namnsmycken kommer också inom kort, skall bara fotas först.
Ha en bra helg!
Lena :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Är det roliga nyheter på gång bland namnsmyckena nu? Är precis på väg att beställa nämligen. Undrar även om det går att få siffror på brickorna och om pärlan på bilden är vit.
Mvh Maria

Lena sa...

Hej. De nyheter som skall fotas (finns hemma) är en rund silverbricka 1,5 cm i diameter, superfin, där anv jag de lite mindre stansarna men det får t ex plats att skriva "lycka". En liten rektangel 1,3x0,7 cm 2 mm tjock där man kan ha en symbol t ex eller bara en stor bokstav. Det kommer nya små silverhjärtan att köpa till som berlocker. Siffror finns att få, pärlan på bilden är vit. Ny symbolstans som kommer är en söt prinsesskrona.

Lena :)

Anonym sa...

Oj vilket snabbt svar! Glömde fråga ett par saker innan. Går det bra att köpa till en ensam bricka senare? Vet inte ännu vem nummer två i magen är. Och skulle det funka med namn på framsidan och födelsedatum på baksidan eller blir brickan "knölig" då? Har tittat på stavarna och de är ju lite tjockare och verkar bankas ut när man stansar in namnet./Maria

Lena sa...

Du kan väl maila mig istället på lena@lenak.nu?

Lena :)