torsdag 1 januari 2009

Nytt år, nya smycken!


Till att börja med vill jag tacka alla jag/vi haft att göra med under 2008, det har varit ett nöje. Företaget har vuxit lite ur våra händer och vi har fått tacka nej både till återförsäljare och evenemang vi velat vara med på. Det blir ändring på det under 2009 hoppas jag då vi är flera här som hjälps åt.
Första paketet med nyhetsmaterial kom i förrgår men det stora paketet väntas nästa vecka. Först när allt är på plats kommer vi börja tillverkningen och sätta ihop och knåpa och se om våra idéer blir som vi tänkt. Det är ju över 3 veckor sen vi beställde så man har nästan glömt vad som kommer i paketen, det skall bli så spännande! Designermöte imorgon med M och det är alltid lika kul!
I stort kommer det många långlånga halsband som gärna bärs flera åt gången, likaså armband, det skall helst rassla runt handlederna ;) örhängena skall också vara stora. Det jag gillar mest med våren är ändå att det kommer så härliga färger; starka pasteller! Pärlor och stenar som kan bäras tillsammans med olika kedjor, det kommer bli så fiiiiiiiiiiint.
Gott Nytt År till alla som läser önskar Lena m fl :)

Inga kommentarer: